0 Minu Ostukorv: €0

Nädala Planeerija Dateerimata Spiraal Tegevuskava Sülearvuti Planeerija Nädalat Planeerija Dropship

0 Arvustused
€2.29 €4.68
Kättesaadavus: Laos
Sku: l465569

Toote info

Omadused:

OOTDTY

Täiesti uus ja kvaliteetne

Projekteeritud ilus kate, see sülearvuti on nii stiilne ja funktsionaalne.Kõrge kvaliteediga originaal disain lisab puudutus elegants oma töölaud või-uuringu ruumi.

üliõpilased, spetsialistid, ja keegi, kes vajab, et püsida peal oma igapäevaseid ülesandeid.See sülearvuti on ideaalne võttes märgib, tegemine, teha nimekirju, ja jälgida, tähtsad kuupäevad ja tähtajad.

Peatada organiseeritud ja produktiivne meie igapäevane planeerija sülearvuti featuring paks 100gsm paber, mis tagab sujuva kirjutamise ilma verejooks.Ideaalne hoida kõik oma ülesanded, kohtumised ja märkmed ühes kohas.

Kas sa oled kodus, koolis või see sülearvuti on ideaalne kõikidele teie märkus-võttes vajadustele.Kasuta seda selleks, et kübeke alla ideid koosolekute ajal, jälgida koduseid ülesandeid, või plaani välja oma päevakava.

Oma tugevast materjalist kahekordne spiraal siduv, meie sülearvuti võimaldab lihtsat lehte keerates ja hoiab ära lehtede alla viia. , kompaktne suurus võimaldab seda lihtne teha ümber kuhu iganes sa minna.Peatada organiseeritud ja stiilne meie igapäevane planeerija sülearvuti!

Tehnilised andmed:

Materjal: Paber

Suurus: 210x148mm

Stiil: Lilleline Roosa, Cactus Roosa, Cactus Pruun, Cactus Sinine (valikuline)

Pakett Sisaldab:

1 x Planeerija

Märkus:

1.Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu näiteks heledust sinu ja valguse heledust.

2.Palun lubage väike manual mõõtmise andmeid.

Specs

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tüüp - Kooli päevikud
  • Mudeli Number - R9JA10SC500461
  • Stiil - -

Kliendi Ülevaated

Oma kommentaar

Teie hinnang

Kvaliteeti

Hüüdnimi

Kokkuvõte

Ülevaade

Võrreldes tooted

1tk Sketchbook Päevik Joonistus, Maali Graffiti Väike 14*21cm Pehme Kaas Tühi Paber Sülearvuti Memo Pad Kooli Asukoht Kirjatarvete

1tk sketchbook päevik joonistus, maali graffiti väike 14*21cm pehme kaas tühi paber sülearvuti memo pad kooli asukoht kirjatarvete funktsioon kõrge kvaliteediga paberile kirjutamine on sujuv ja kiire lihtsalt reageerida iga kord peened jooned ja lihtsad jooned täielikult rahuldada igaühe vajadusi kvaliteetne

€3.61 €5.31
Vintage Pitsääris Dekoratiivne Materjal, Paber Tarvikud Isikliku Esteetilise Scrapbooking Kollaaž Materjali DIY Tarvikud

toote tutvustus materjal:paber(nr liim) kogus:36 lehed pakendi suurus: 16.2*11.2 cm

€3.66 €5.22
Südame Kujuga Kombinatsioonlukk Päevikut Võti Isikliku Korraldajad Saladus Sülearvuti Kingitus Tüdrukutele Ja Naistele

südame kujuga kombinatsioonlukk päevikut võti isikliku korraldajad saladus sülearvuti kingitus tüdrukute ja naiste lukk päevik: südame-lukk koos võtmega annab koht nii ilus ja isiklik rekord elu.kujutle oma elu eesmärke, teha iga päev, mõtestatud. metallist materjalid: lehekülgede kvaliteeti

€15.83 €21.98